Macron consola Mbappé
No és la primera vegada que el president francès insisteix en la presència de Mbappé als Jocs (AFP)
Futbol

L'espòiler espontani de Macron sobre Mbappé i el seu fitxatge pel Reial Madrid

El president de França confirma involuntàriament el fitxatge de Mbappé pel club blanc en un vídeo oficial: "Compto que el Reial Madrid l'alliberi per als Jocs"

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial: Kylian Mbappé deixa el París Saint-Germain. Comiats a banda, que el fitxatge del francès pel Reial Madrid està al caure, tot i no ser oficial, també és un secret del domini públic. El futbolista es va acomiadar divendres del club a través d'un vídeo a les xarxes socials i ara el president de França, Emmanuel Macron, s'hi ha pronunciat:

El mandatari francès ha publicat un vídeo en què respon a preguntes dels seus seguidors a la xarxa social X. Cap al minut 7:50 del vídeo, Macron confirma --involuntàriament-- el fitxatge de l'astre francès pel Reial Madrid. Afirma que ha parlat amb el club blanc per alliberar Mbappé de cara als Jocs Olímpics:

"Què opines de la sortida de Mbappé al Reial Madrid? Bé, no tinc cap comentari en particular, tret que compto amb el Reial Madrid per alliberar en Kylian per als Jocs Olímpics i que pugui venir amb la selecció francesa."


Les paraules d'Emmanuel Macron confirmarien que Kylian Mbappé serà jugador del Reial Madrid després de deixar el París Saint-Germain aquest estiu. Malgrat que Macron fa referència únicament al Madrid, als subtítols del vídeo es pot llegir l'aclariment "O qualsevol altre club".

Els subtítols del vídeo oficial de Macron intenten aclarir l'espòiler involuntari de Macron

La resposta de Carlo Ancelotti a Macron

Carlo Ancelotti no s'ha volgut mullar sobre el vídeo d'Emmanuel Macron en què el president de França parla del futur de Mbappé, donant per fet que firmarà pel Reial Madrid.

Preguntat per Macron, Ancelotti ha dubtat, s'ho ha pensat i finalment ha acabat abstenint-se:

"Jo no puc comentar el que diu el president de França, no hi tinc dret."

El pas de Mbappé pel PSG

Al PSG, Mbappé ha aconseguit en set temporades un total de sis Lligues i tres Copes de França, amb la possibilitat d'aconseguir la quarta, i s'ha convertit en el màxim golejador històric del club, amb 255 gols i 95 assistències en 305 partits a totes les competicions.

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut