Luca Toni i Pep Guardiola en la seva època al Brescia
Luca Toni i Pep Guardiola en la seva època al Brescia
Futbol

La genialitat de Guardiola que no perdonen a Itàlia: "Has arruïnat el futbol"

L'exdavanter Luca Toni ha compartit un vídeo en què explica en to humorístic el motiu pel qual "odia" el tècnic de Santpedor

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola ha aprofitat l'aturada per seleccions per tornar a trepitjar terres italianes. El de Santpedor guarda bons amics del seu pas pel futbol italià, on va jugar a la Roma i al Brescia. Precisament, va ser a l'equip de Llombardia on va coincidir amb Luca Toni. L'exdavanter italià ha estat un dels que s'ha retrobat amb el català aquest dimarts.

I és que tots dos han compartit un sopar amb excompanys, entre els quals també hi havia el mític davanter italià Roberto Baggio. La reunió va deixar moments divertits, com el que va compartir Luca Toni a les seves xarxes socials. L'exfutbolista va gravar un vídeo en què deia a Guardiola, en to humorístic, que havia "arruïnat el futbol".

El motiu no és altre que la creació de la figura del fals 9, un experiment que Guardiola va posar en pràctica amb Leo Messi en la recordada golejada per 2-6 del Barça al Madrid. "No vaig poder trobar equip en quatre anys", va recriminar amistosament Luca Toni al català. El de Santpedor, però, va ser contundent en la seva resposta: "M'agraden els davanters si marquen 60 gols".


El retrobament de Guardiola amb Toni i Baggio

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Toni (@luca_toni.9)

Anar al contingut