Luis De la Fuente esclata sobre la baixa de Lamine Yamal

Luis de la Fuente s'ha defensat explicant de què va parlar amb el futbolista, que ja és a Barcelona després de notar una sobrecàrrega
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lamine Yamal

Les molèsties de Lamine Yamal i els minuts que juga amb la selecció han estat el centre d'interès de la roda de premsa que ha fet aquest vespre el seleccionador espanyol. Luis de la Fuente ha tornat a defensar la gestió que fa del futbolista del Barça, mostrant-se molest:

"Encara me'n fareu responsable? Només faltaria!"

Luis de la Fuente ha rebut un bombardeig de preguntes sobre Lamine Yamal i la seva sobrecàrrega. Desmarcat-se dels corrents crítics que opinen que la seva participació, atesa la càrrega de partits, era innecessària davant de Dinamarca, ha esclatat contra la premsa:

"Els que l'han de defensar són els àrbitres aplicant el reglament. El rival farà servir totes les armes per aturar jugadors tan bons com Lamine."

"Jugueu a futbol? Us han donat mai una puntada de peu? El futbol és futbol dins un reglament i l'àrbitre hi és per fer complir aquest reglament."

Amb l'absència de Lamine, ja són deu els jugadors que van guanyar la passada Eurocopa que De la Fuente no ha pogut convocar per lesió. A aquests s'hi han d'afegir les baixes de Yeremy Pino i del jugador del Girona Bryan Gil. Així, la convocatòria per jugar contra Sèrbia compta només amb dos jugadors del Barça, Pedri i Cubarsí, a més dels catalans David Raya, Cucurella, Mingueza, Aleix Garcia i Sergio Gómez.

Si Espanya derrota els serbis, es classificarà matemàticament pels quarts de la Nations League, que es juguen al març a anada i tornada.

Les proves mèdiques que ha passat Lamine Yamal amb el club han confirmat la sobrecàrrega a la cuixa esquerra, que l'ha fet tornar abans d'hora de la selecció espanyola. Malgrat tot, les molèsties no li impediran estar a disposició de Flick en el partit contra el Sevilla. L'altre nom propi del dia en clau blaugrana és el de Fermín, que ha estat la principal novetat en l'entrenament d'avui i que tot apunta que també estarà disponible aquest diumenge.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut