Luis Enrique amb Ibai Llanos: "Em veig amb ganes d'entrenar un club"

L'exseleccionador d'Espanya ha parlat amb Ibai Llanos a Twitch i ha fet balanç del seu Mundial i dels quatre anys al capdavant de la "roja". Prop de 400.000 seguidors han seguit la xerrada
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis Enrique ha estat present al canal de Twitch del conegut streamer Ibai Llanos. Gairebé 400.000 seguidors han vist en directe la xerrada amb el ja exseleccionador espanyol, que ha repassat la seva experiència al Mundial i a la banqueta del combinat espanyol.


Comiat com a seleccionador

"No crec que torni a un Mundial amb una selecció, però qui sap què passarà en un futur. Seguiré entrenant segur. Em veig amb ganes de portar un club. Segurament esperaré a la pròxima temporada, si és que no arriba una oferta molt gran ara. Ara mateix no tinc cap oferta."

"El contracte era de quatre anys i s'han complert tots quatre. Estic molt satisfet amb el que he fet i estic molt content. No hi va haver oferta de renovació i al final s'ha acabat sense cap indemnització. S'ha tancat una porta i s'obre una finestra."


Eliminació d'Espanya

"El pitjor que tenen aquestes competicions és que en 90 o 120 minuts pot marxar tot. És evident que contra el Marroc no vam fer un bon partit, però és una llàstima. Ara mateix estic molt tranquil, perquè estic molt orgullós de tot el que he fet. Crec que hem generat il·lusió i ganes de tornar a veure la selecció. És evident que podríem haver-ho fet millor, però hem fet tot el que podíem i ho hem donat tot."

"Fa quatre anys que preparem jugadors molt bons, i sento que hem perdut una oportunitat molt bona i em sap molt greu. Des del primer dia vaig intentar convèncer els jugadors que teníem possibilitats reals."

 

 

Crítiques rebudes

"La qüestió és criticar, i et poden criticar per qualsevol cosa. Una cosa és veure futbol com a hobby i una altra és fer-ho analitzant el joc. El meu temps d'oci el puc dedicar a fer el que jo vulgui. Saps les hores que he dedicat a veure partits al meu despatx?"


Polèmica per la llista

"No crec que la gent que critica hagi dedicat ni un 10% del temps que hi he dedicat jo a l'hora de fer la convocatòria. A mi m'han contractat per prendre decisions, i així ho he fet."


Nou seleccionador

"Li envio una abraçada a Luis de la Fuente, amb qui he compartit aquests anys a la selecció espanyola i és una gran persona. És un entrenador molt preparat perquè fa 10 anys que està a les categories inferiors de la selecció."

Luis Enrique i el català

El tècnic i l'streamer Ibai Llanos s'han atrevit a parlar unes frases en un català més que correcte

"Parlo una mica de català i entenc perfectament el català, però no el practico gaire perquè em fa vergonya."

Stream a Twitch

"Mai m'havien defensat tant com han fet molts seguidors ara. Hi ha molts Luis Padriques i la veritat és que és molt maco. Amb el Twitch, la gent ha vist que no sóc tan antipàtic com semblava fins ara. Twitch m'ha donat l'oportunitat de mostrar-me com soc."

M'ha agradat molt el contacte amb els aficionats. Ens ho hem passat molt bé llegint les preguntes que feia la gent. La veritat és que hi ha gent amb molt enginy, i hem rigut molt.

 

La tanda de penals

"No els vaig veure, mirava el marcador".

"És un bon exemple per als més petits: saber perdre, una lliçó per a nens i joves: saber guanyar i saber perdre."

 

La sorpresa del Marroc

"No sorprendria a ningú que arribés a la final. Si guanyen el Mundial seria merescut."

Pronòstic de guanyador del Mundial

"Seria un 'puntàs' que guanyés el Marroc. No m'agradaria que es repetís la final Croàcia-França."

"M'agradaria per Leo Messi que pogués aixecar la Copa. I si no, que guanyi el millor."

La figura de Piqué

"És molt semblant a tu, un paio divertit i que mira la vida amb un prisma diferent. Relativitza molt i és molt especial. Del Geri professional com a futbolista no en tinc cap queixa: és hipercompetitiu i me l'emportaria a qualsevol guerra."

"Pedri Potter"

"Pedri per mi és Harry Potter, com es perfila, fins i tot en els moments complicats, el més semblant que he vist és Andrés Iniesta, però jo crec que no necessita aquesta comparació."

 

Què faria diferent?

"Crec que en aquest Mundial a Pablo Sarabia li hauria d'haver donat molts més minuts, però bé, em va tocar prendre decisions. En termes de justícia s'hauria merescut jugar més."

"També faria un canvi, en portaria un de diferent dels 25 que vaig portar, sóc sincer."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut