barça

Luis Enrique fica la por al cos al Barça amb un davanter que no és Mbappé

L'asturià segueix encegat per l'extrem, tot i només portar un gol: "És un jugador pràcticament imparable"

Redacció Esport3Actualitzat

Casualitat o no, en aquests últims temps marcats per la tensió entre Luis Enrique i Kylian Mbappé, el tècnic ha augmentat la intensitat dels seus elogis a Ousmane Dembélé. Fins i tot quan el golejador pretès pel Madrid classifica el PSG per a la final de la Copa francesa.

L'asturià és un enamorat del mosquit des que va aterrar al Parc dels Prínceps procedent del Camp Nou i en ressalta les capacitats sempre que en té ocasió. L'últim cop, dimecres, després de la semifinal contra el Rennes.

"Dembélé diria que és un jugador tècnicament gairebé insuperable amb les dues cames. És dretà i esquerrà a la vegada, et pot sortir per les dues bandes. Ara, jugant per dins trobarem una millor versió seva. No em preocupa que abans d'anar cap al  gol estigui un pèl accelerat, ho arreglarà i millorarà... perquè als entrenaments no para de marcar gols. Només amb el que genera... És molt positiu per a l'equip i és, pràcticament, un jugador imparable."

El ràpid extrem de Vernon només ha marcat un solitari gol, aquesta temporada, però el seu tècnic el defensa per tot el perill que genera. D'assistències en porta 9.

Xavi Hernández, un altre dels qui va defensar-lo des del primer dia, segur que ja treballa en el pla per aturar-lo. Als blaugranes no els queda cap partit abans dels quarts de Champions, a diferència dels gals.

"El Barça és d'altíssim nivell, però penso en el Clermont"

Amb l'escull de la Copa superat, el tècnic del PSG encara no se centra en el Barça i prioritza la jornada de Lliga del cap de setmana. De totes maneres, amb l'equip català té els deures avançats:

"El Barça és un equip d'altíssim nivell i les seves virtuts no es poden resumir en un sol jugador, encara que sigui Lewandowski, a qui coneixem perfectament. El Barça té moltes virtuts i és un equip d'altíssim nivell, però ara m'interessa el Clermont. La Lliga de Campions la prepararem quan vingui."

Respecte al triomf contra el Rennes (1-0) al Parc dels Prínceps, pot semblar minso, però el va deixar molt satisfet:

"Avui hem tingut l'actitud que hem de tenir a la Champions. Pressionat meravellosament, canviem jugadors però seguim defensant bé, prenem riscos... i quan ens xuten i fan ocasions es troben amb el nostre porter, que per això l'hem fitxat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut