Luis Enrique Martínez

Luis Enrique Martínez es centra a guanyar els 3 punts davant del Betis sense mirar què facin els rivals

L'entrenador del FC Barcelona, que ha seguit sense donar pistes sobre la seva continuïtat al club, prefereix centrar-se en els resultats del seu equip abans que mirar els dels rivals que el precedeixen a la Lliga, Reial Madrid i Sevilla
Actualitzat

Luis Enrique Martínez ha tornat a esquivar la qüestió de la renovació. En la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis de diumenge al matí (12:00), l'entrenador del FC Barcelona ha dit que "no sé el que passarà la setmana vinent, menys encara en futures temporades". Per l'asturià, no serà un tema econòmic, ja que ha explicat que "el meu contracte és meravellós, està molt ben valorat".

El FC Barcelona comença la segona volta a l'estadi del Betis, a 2 punts del líder el Reial Madrid i a 1 del segon, el Sevilla. L'entrenador blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha afirmat que "l'únic que m'interessa del partit al Villamarín és guanyar els 3 punts, que és la manera d'acostar-nos als llocs de dalt. Tenim les nostres preferències respecte als rivals, però no té cap sentit fixar-se en el que fan els altres si tu no fas els deures".

El tècnic del Barça ha centrat l'objectiu de l'equip "a millorar dia a dia i sumar punts. I, com abans ho fem, millor. Però no considero decisiu aquest inici de segona volta. D'aquí al final del campionat, fallarem tots. Ja veurem en quina proporció ho farem nosaltres i quin nivell de competitivitat podem donar en aquesta segona volta".

El seu equip ha encadenat 5 victòries entre Lliga i Copa. Luis Enrique ha valorat que "és curiós com canvien les dinàmiques, incloses les de la premsa. Feia 3 o 4 setmanes la sala de premsa semblava una sala de vetlla i, ara, tot el contrari. Els professionals no estem ni en el blanc ni en el negre. Tots els entrenadors busquem aquest nombre de victòries que et facin entrar en una bona dinàmica. Estem en una d'aquestes i intentarem que duri el màxim possible".  

Aquesta dinàmica és l'oposada a la que viu ara mateix el líder de Primera, el Reial Madrid, amb 2 derrotes i 1 empat en els seus últims 4 partits. Una ratxa que l'ha deixat fora de la Copa del Rei. L'entrenador del Barça, però, s'ha mostrat caut: "No convé dramatitzar ni exagerar en optimisme fins que s'acabi la temporada".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut