Luis Enrique durant el darrer entrenament de la selecció espanyola
Luis Enrique durant el darrer entrenament de la selecció espanyola (@SeFutbol)
Futbol

Luis Enrique: "No he descobert la penicil·lina amb Gavi o Pedri"

El seleccionador espanyol ha parlat dels joves blaugranes a la prèvia del segon partit de la Lliga de les Nacions

Redacció Esport3Actualitzat

Espanya va començar la Lliga de les Nacions amb un empat contra Portugal al Benito Villamarín. Álvaro Morata va inaugurar el marcador però, quan semblava que els tres punts serien per a la "roja", Ricardo Horta posava l'empat definitiu als minuts finals. Després d'aquest resultat, la selecció espanyola necessita la victòria contra la República Txeca a la segona jornada de la competició.

A la prèvia del partit contra el conjunt txec, l'exentrenador del Barça ha parlat en la prèvia del partit que es disputarà a Praga aquest diumenge. En la seva compareixença, el tècnic asturià ha defensat el model de la selecció espanyola posant en valor la figura dels blaugranes Pedri i Gavi.

"No he descobert la penicil·lina. Quan veig alguna cosa que m'agrada molt, com Pedri, no és difícil apostar per ell. Amb Gavi, potser cal tenir una mica de valentia per definir que és un perfil d'interior pur."

Aquest dissabte a la tarda, la selecció espanyola ha fet l'últim entrenament abans de l'enfrontament amb la República Txeca. Un partit en què podria reaparèixer Ansu Fati en el seu retorn amb el conjunt dirigit per Luis Enrique.

Anar al contingut