El PSG ofega la Reial Societat a la segona part (2-0)

Mbappé i Barcola, autors dels gols, tots dos a la segona part
Redacció Esport3 Actualitzat

Al Parc dels Prínceps de París, el PSG ha rebut la Reial Societat i la victòria ha estat per als francesos. Han guanyat per 2 a 0 i tots dos gols han arribat en la segona part. El primer, al minut 58, l'ha marcat Mbappé i el segon, al 70, ha estat obra de Barcolá. La Reial no ho tindrà fàcil per remuntar l'eliminatòria en la tornada a Anoeta.

• En el minut 6, primer avís del PSG, però Remiro treu una gran mà arran de gespa a rematada de Mbappé.
  • Imanol Alguacil manté la pressió com a signe d'identitat del seu equip. Recuperacions prop de la porteria de Gianluigi Donnarumma com a objectiu.
  • En el 18, Take Kubo ha rematat fora molt ajustat al primer pal de la porteria del PSG.
  • I en el 21 ha estat Andre Silva qui, amb el cap, ha estat a punt de sorprendre Donnarumma.
  • En el 45, rematada al travesser de Mikel Merino amb un Donnarumma ja batut.
  • Remiro evita una rematada de Barcola enviant la pilota a córner en el 54.
  • En el 58 arriba el gol del PSG. Acció d'estratègia en un llançament de córner i, Mbappé, lliure de marcar al segon pal supera Remiro, 1-0.
  • En el 64, Remiro desvia al travesser una canonada de Kylian Mbpappe.
  • El PSG ha marcat el 2 a 0 en el 70. Barcola, que ja havia avisat, ha superat el seu marcador i ha acabat creuant la pilota tot i la pressió final de Zubeldia.
  • Final del partit, 2-0.