Luis Enrique, decebut per la derrota a Londres (Reuters)
Luis Enrique, decebut per la derrota a Londres (Reuters)
Lliga de Campions

L'última enganxada de Luis Enrique amb la premsa: "No ho entendríeu"

Després de la desfeta contra l'Arsenal i amb el cas Dembélé de fons, l'entrenador del PSG no va mostrar gaires ganes d'analitzar el partit

Redacció Esport3Actualitzat

Acabat el partit a l'Emirates, Luis Enrique no estava d'humor. El seu equip havia sucumbit, sense oposar gaire resistència, davant de l'Arsenal (2-0). Mikel Arteta, tècnic "gunner", li va guanyar la partida al seu col·lega. L'asturià, en definitiva, no estava per gaires romanços. Va atendre la premsa, perquè hi obliga la UEFA.

Va ser durant l'entrevista amb Canal+ França, abans fins i tot de la roda de premsa, que Luis Enrique va mostrar la cara més agra. D'entrada, no va encaixar gaire bé les dues primeres preguntes sobre Dembélé, el gran absent a les files del París Saint-Germain. L'entrenador l'havia deixat fora de la convocatòria per indisciplina. Quan li van demanar per l'ex del Barça, ni tan sols va respondre.

 

Ara bé, va ser la tercera pregunta de la periodista la que va fer saltar Luis Enrique. Li va demanar pel plantejament del seu equip per afrontar el duel contra l'Arsenal. Ell no es va esplaiar gaire:

"No tinc cap intenció d'explicar la meva tàctica. No ho entendríeu."

L'ex del Sevilla Nasri, molt crític

En l'anàlisi de l'Arsenal-PSG, els comentaristes de Canal+ van ser contundents. Així, l'exfutbolista Samir Nasri, per exemple, va posar en dubte la idoneïtat de Luis Enrique per dirigir el campió francès.

"Luis Enrique té carta blanca al PSG sense haver aconseguit res. Creu que copiarà el que va fer a Espanya i amb el Barça, però no té Busquets, Rakitic, Xavi o Iniesta."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut