Ansu Fati durant un partit d'aquesta temporada

L'únic supòsit en què Ansu Fati podria marxar del Barça

El jove davanter blaugrana continua disposat a triomfar al Camp Nou i només valoraria marxar si el club li diu que no compta amb ell
Redacció Esport3 Actualitzat

Ansu Fati continua disposat a triomfar vestit de blaugrana i així li va fer saber dimarts a Jorge Mendes, en la trobada que tots dos van tenir en un hotel de Barcelona. Tot i el poc protagonisme que ha tingut aquesta temporada, el jove davanter culer està convençut que pot capgirar la truita i que pot convèncer Xavi que mereix més minuts. Fati està convençut que si en els darrers partits de Lliga disposa de més oportunitats demostrarà que va en camí de recuperar el seu millor nivell i que pot ser un jugador absolutament vàlid per al nou projecte barcelonista. 

Fati, que té contracte fins al 2027, no es planteja de cap de les maneres deixar el club. Ara bé, hi ha un supòsit que sí podria fer que Ansu Fati jugués l'any que ve en un altre equip. I aquest supòsit és que hi hagi algú del club que els digui clarament que no es compta amb ell de cara a la pròxima temporada. Si això passés, si des del cos tècnic encapçalat per Xavi o des de l'àrea esportiva --que ara està en procès de redefinició-- se li comuniqués que no entra en els plans del club, Ansu valoraria l'opció de fer les maletes i buscar-se un nou destí.

De moment, però, ni Ansu Fati ni el seu pare Bori no volen sentir a parlar de possibles ofertes. L'hispanoguineà està absolutament centrat en el tram final de la competició, en què confia poder ser més protagonista i millorar els registres oferts fins ara. Enguany, en un curs en què la millor notícia ha estat deixar lluny el fantasma de les lesions, ha anotat 4 gols en lliga i 3 a la Copa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut