Mala maror al vestidor del Bayern, que es posa la pell de xai per rebre el Barça

La premsa alemanya revela el malestar dels jugadors de l'equip muniquès amb el seu entrenador per no admetre els seus errors
Redacció Esport3 Actualitzat

A diferència de fa un any, quan el Bayern anava vent en popa i el Barça agonitzava a la Champions, el partit d'aquest dimarts arriba, sobre el paper, amb les forces més igualades. Si el Barça és el d'aquest inici de curs pot tirar sal a la ferida d'un Bayern que es troba immers en una crisi de resultats que ha començat a contaminar l'ambient del vestidor.

Si més no, és el que ha explicat el diari Bild, que aquest dilluns ha donat a conèixer el malestar dels jugadors de l'equip bavarès amb el seu entrenador, Julian Nagelsmann. Segons el rotatiu alemany, els jugadors muniquesos estan enfadats amb el jove tècnic perquè consideren que mai admet els seus errors després d'un mal resultat. I en porten tres de consecutius a la Bundesliga, tres empats, malgrat seguir imbatuts.

Darrera d'aquest focus principal de mala maror, hi ha altres raons que desconcerten l'entorn del Bayern com la posició de Sadio Mané, condemnat a ser el relleu de Lewandowski en punta d'atac després d'anys a Liverpool partint des de la banda.

Nagelsmann i Müller avisen que aquest Barcelona no s'assembla al de l'any passat

Dissimulant les aigües tèrboles que baixen per l'Allianz Arena, Julian Nagelsmann i Thomas Múller han comparegut en roda de premsa per parlar de l'enfrontament de la segona jornada de Champions. En l'ambient, això sí, flotava la sensació que les coses han canviat, que el claríssim sentiment de superioritat que a la ciutat bavaresa hi havia en els darrers enfrontaments contra els catalans s'ha apaivagat força i que ara el Barcelona de Xavi és un equip que cal respectar. La primera pregunta a l'entrenador alemany l'ha feta el corresponsal de TV3, Oriol Serra, que en un alemany impecable li ha preguntat si pensava que el Barça és ara un equip diferent:

Està clar que és un equip molt diferent. És molt agressiu i fan una pressió molt forta a dalt, però, alhora, són capaços de defensar. Tenen una gran activitat en totes les línies i, pel que fa a la possessió, em recorda la de quan Xavi encara jugava.

Òbviament, el nom de Lewandowski ha surat en la sala on es feia aquesta trobada amb la premsa. Més d'un a Munic recorda el nom del polonès, que ho està estripant tot a Barcelona. Nagelsmann ha estat polit parlant d'ell:

M'alegraré molt si els nostres aficionats li fan una bona rebuda perquè això seria el més normal quan algú ha fet tant pel club. Ha estat una part molt important de la família del Bayern i hauria de ser així. M'agradarà tornar-lo a veure

Pel que fa a Thomas Múller, que es va mostrar molt crític amb l'equip després del darrer empat a casa amb l'Stuttgart, també ha volgut parlar d'aquest "nou" Barça:

Esclar que som conscients que el Barcelona ha fet un gran començament de temporada. Però això fa que el repte sigui encara més atractiu. Si guanyem tindríem sis punts i faríen un pas de gegant per a la següent ronda

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut