L'afició del Còrdova al Nuevo Arcángel
L'afició del Còrdova al Nuevo Arcángel (Twitter: @CordobaCF_ofi)
BARÇA

Malestar del Còrdova amb el Barça per les entrades de la final del play-off d'ascens

Els andalusos es queixen en un comunicat de les poques entrades cedides pel filial blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Barça Atlètic i Còrdova s'enfrontaran diumenge (20.30, en directe per Esport3) al Johan Cruyff en l'última eliminatòria per pujar a la Liga Hypermotion. L'anada es juga a Sant Joan Despí i els andalusos tenien previst un gran desplaçament, que se suma a la comunitat cordovesa que resideix a Catalunya. Els verd-i-blancs, però, només rebran 150 entrades de part del Barça i han expressat la seva disconformitat a les xarxes:

"Lamentem profundament comunicar que no hi haurà venda d'entrades visitants per al Johan Cruyff. Aquesta mesura la pren el Còrdova després d'haver estat informats que només disposem de 150 entrades per al partit."

En el comunicat també expliquen que repartiran les entrades tenint en compte les necessitats dels seus seguidors "més fidels, les penyes i el mateix club". En altres paraules, es tindran en compte els compromisos de l'entitat per animar els verd-i-blancs en un Johan Cruyff que estarà ple a vessar.

Ull per ull

En la mateixa nota, el Còrdova anuncia que posarà a disposició el mateix nombre d'entrades per als blaugranes de cara a la tornada, un partit qualificat "d'alt risc". Per tant, qualsevol aficionat que vagi amb samarretes o símbols del Barça serà reubicat amb els visitants o no podrà veure el partit si la zona visitant és plena.

De cara al partit de tornada, previst pel dia de la revetlla de Sant Joan, el Còrdoba ja ha informat que s'han venut totes les entrades per omplir el Nuevo El Arcángel, amb capacitat per més de 20.000 espectadors.

Crítiques al Barça... i al mateix club

Els aficionats andalusos han criticat la decisió del Barça de "només" donar-los 150 entrades. Tanmateix, també han respost al club davant la poca claredat a l'hora de dir per a qui seran les entrades. Molts usuaris no se'n refien de la transparència d'aquest procés i creuen que poden assignar-se a dit a compromisos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut