Manolo González, durant la roda de premsa d'aquest dijous (Espanyol)

Manolo González llegeix la cartilla als seus davanters per no passar "setmanes de merda"

L'entrenador de l'Espanyol s'adreça als jugadors ofensius de la plantilla abans de rebre el Sevilla
Redacció Esport3 Actualitzat

Manolo González pertany al grup de tècnics que diuen coses a la sala de premsa. L'entrenador de l'Espanyol, que divendres obre l'onzena jornada de Primera rebent el Sevilla, ha confessat els efectes negatius que li causen derrotes com la de Bilbao. Des del cap de setmana té una espina clavada per la mala imatge donada a San Mamés:

"Passo una setmana de merda quan perdem. Soc guanyador i em fot bastant quan no juguem bé. Estem tots amb ràbia."

Descartats Calero i Ünüvar per rebre l'irregular conjunt andalús de Garcia Pimienta, González segueix pendent d'un Puado que pot estar recuperat. Els defenses Omar i Kumbulla es perdran el derbi del 3 de novembre si veuen una groga però l'entrenador nascut a Lugo només pensa en divendres: "M'importa el Sevilla. Ara mateix m'és igual si no hi poden ser contra el Barça."

Preocupat per la mitjana d'un sol gol per partit (10 en 10 jornades), ha llegit la cartilla als seus davanters. Els demana més encert per aprofitar millor les oportunitats que tinguin:

"De vegades has d'estar a lloc. No és qüestió que t'arribin pilotes: també t'has de moure. És feina de tots. No arribarem cent vegades a porteria. No arribarem tant com hi arriba el Madrid o el City."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut