Mapi León, en un partit recent
Futbol

Una llarga recuperació per a Mapi León

A la central del Barça, operada aquest dimecres del menisc extern del genoll dret, no se l'espera als terrenys de joc fins al mes de maig

Redacció Esport3Actualitzat

La baixa de Mapi León és molt important qualitativament per al Barça i a més serà llarga. La central aragonesa ha estat intervinguda de la ruptura del menisc extern del genoll dret que es va fer en l'entrenament de divendres passat. Un cop suturada la zona afectada, el temps previst de recuperació és llarg: la previsió és que torni a l'equip el mes de maig per jugar el tram final de la temporada. 

 

León es va lesionar en l'entrenament de divendres passat. En poques hores Jonatan Giráldez es va quedar sense l'eix titular de la defensa, ja que un dia abans Irene Paredes va tornar lesionada de les seves obligacions amb la selecció espanyola.

El Barça té diferents alternatives per cobrir la baixa de les dues jugadores: Jana Fernández, també central, es troba en la fase final de recuperació d'una lesió. En els últims partits, Jonatan Giráldez ha endarrerit Ingrid Engen en aquesta demarcació amb bons resultats. Marta Torrejón també pot situar-se a l'eix de la defensa, i la jugadora del filial Martina Fernández ha rebut l'alternativa al primer equip jugant en aquesta demarcació.

L'última mala notícia per a les campiones d'Europa és la baixa de Cata Coll, que en la sessió de dimarts es va fer un esquinç al turmell dret. La mallorquina, inclosa en la terna de finalistes del premi The Best a la millor portera, ja no va viatjar a Suècia, i caldrà veure quants partits es perdrà.

 

 

Anar al contingut