Marc Guiu enlluerna en la seva estrena al Mundial sub-17

El davanter del Barça marca un gol i assisteix el també blaugrana Quim Junyent en el triomf d'Espanya davant el Canadà (2-0)
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Marc Guiu

Després de la seva sonada estrena amb el primer equip del Barça, fa dues setmanes, Marc Guiu era assenyalat just abans de començar el Mundial sub-17 d'Indonèsia com una de les estrelles a seguir. I ha començat justificant aquesta fama amb escreix: el davanter blaugrana ha estat clau en el triomf d'Espanya sobre el Canadà (2-0), marcant un gol i donant una gran assistència al seu company Quim Junyent, que ha fet el segon.

Guiu ha anotat amb una rematada perfecta de cap a centrada de Pablo López al minut 21, i portava així al marcador el domini de la selecció espanyola. El Canadà s'ha quedat en inferioritat numèrica abans del descans per l'expulsió d'Alejandro Biello, que ha vist la vermella per trepitjar Pau Prim

El duel ha quedat definitivament resolt al minut 76 amb una assistència de taló de Guiu per al també blaugrana Quim Junyent, que ha batut el porter canadenc per establir el 2-0.