Marc Márquez durant els entrenaments a Misano
Marc Márquez durant els entrenaments a Misano (EFE)
MotoGP

Marc Márquez, segon, continua en ratxa a Misano

Pecco Bagnaia lidera els primers entrenaments lliures amb el pilot de Cervera i Jorge Martín molt a prop de l'italià

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i el dolor que té per la caiguda a l'Aragó, Pecco Bagnaia ha estat el millor. L'italià ha progressat durant tota la sessió per anotar el temps més ràpid als minuts finals. Pecco ha volgut marcar territori en el seu circuit i ho ha aconseguit sobre Jorge Martín que és tercer, però realitvament sobre Marc Márquez.

El campió de Cervera, segon a 181 mil·lèssimes, allarga el moment de felicitat de Motorland. Durant molta estona ha liderat la taula dels temps i per poc que no li pren el capdavant a Pecco. Tret d'ell, Marc ha superat a la resta de pilots que porten la Ducati del 2024 i demà serà un dels candidats a la pole i qui sap si a la victòria a la cursa Esprint.


El circuit d'Alcanyís és un dels seus favorits i amb les condicions de pista que es van donar per la pluja de la nit anterior, el van catapultar a un èxit espectacular. A Misano l'asfalt està bé, però també és una de les seves pistes favorites. Aquí va aconseguir la seva última victòria amb Honda i aquest divendres ha mostrat una gran sintonia i velocitat, sempre ha estat primer o entre els capdavanters. Marc està iniciant una nova etapa el campionat d'aquest any.

També ha vorejat el liderat, però una mica més avall Pedro Acosta. Tot i una caiguda ha acabat sisè amb Maverick Viñales vuitè. Marc i Acosta han deixat la seva empremta i d'un altra manera també ho han fet Fabio Quartararo i Pol Espargaró. El francès, novè, va directe a la Q2 i dona senyals de recuperació a l'equip Yamaha. Per la seva banda el català, tot i ser 12è al matí, ha anat força bé i demà podria guanyar-se a la Q1 el passi a la Q2. Fora dels 10 primers també han quedat Aleix Espargaró (que ha caigut sense conseqüències), Àlex Márquez i Àlex Rins.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut