Mario Hezonja en una imatge d'arxiu (EFE)

Mario Hezonja critica Chus Mateo enmig del partit del Reial Madrid

El jugador croat no ha dubtat a qüestionar els canvis que ha fet el tècnic el dia que el conjunt blanc ha perdut el segon partit a la Lliga Endesa
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid de bàsquet no acaba de trobar el seu millor joc aquesta temporada. Cert és que va començar el curs amb una victòria contra el Barça a la Supercopa, però va perdre la final d'aquesta competició contra l'Unicaja i les sensacions en l'inici de l'ACB no són les millors. Aquest diumenge, els blancs han tornat a caure, contra el Bilbao Basket, i suma dues derrotes en tres partits. 

De fet, el combinat entrenat per Chus Mateo ha perdut els dos duels que ha disputat fora de casa, davant el Leyma Corunya a la jornada 1 i aquest diumenge a Bilbao. El duel contra els bascos ha tingut la peculiaritat de les crítiques de Mario Hezonja, que no ha dubtat a assenyalar el seu entrenador durant la breu entrevista que li ha fet Movistar al descans del partit.

"Haurem de suar molt aquesta temporada per guanyar alguna cosa si ara no ho fem bé. En defensa hem començat bé, però llavors... Juguem molts, se'ns canvia el ritme i és molt difícil per a la gent nova, per aprendre i agafar química."


Hezonja era un dels millors jugadors del seu equip en la primera part contra el Bilbao. Però el croat no ha tingut problema a mostrar el seu malestar amb Chus Mateo pels canvis realitzats en els dos primers quarts. El Reial Madrid ha acabat perdent per quatre punts a la pista del Bilbao (83-79).

Resposta de l'entrenador

Una vegada finalitzat el partit, Chus Mateo ha estat preguntat sobre les declaracions del seu jugador. El tècnic ha volgut defensar el jugador destacant la "frustració" que podia sentir Hezonja en el moment de les paraules.

"El que intentem és estar junts i entenc que és un moment de determinada frustració. Les coses que haguem de parlar les parlarem entre nosaltres."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut