Mario Hezonja intenta escapolir-se d'un altre exblaugrana, Kostas Papanikolaou (Reuters)

Mario Hezonja-Barça: no hi ha cap mena d'acord

Diverses fonts donen per molt avançat el fitxatge del croat pel Barça, però el club el nega categòricament
Redacció Esport3 Actualitzat

Ja fa setmanes que el futur de Mario Hezonja s'està convertint en el gran serial de l'estiu: l'aler croat acaba contracte amb el Reial Madrid a finals d'aquest mes de juny i des de fa temps manté un pols amb el club blanc per la seva renovació. Totes dues parts no arriben a un punt d'acord amb l'afegit que el Barça ha entrat en el ball, interessant-se per la situació del seu exjugador. 

Fins al punt que mitjans com Marca o Mundo Deportivo donaven per fet aquest divendres l'acord entre Barça i jugador. El Madrid mantindria el dret de tempteig, però les xifres en les quals es mourien el suposat acord són molt altes: un contracte de 5 temporades de durada a raó de 3 milions d'euros nets per temporada.

Fonts del club consultades per TV3 insisteixen a assenyalar que no hi ha cap mena d'acord i que Hezonja no serà blaugrana aquesta pròxima temporada. I tot podria ser una maniobra dels representants per obtenir el millor contracte possible.   

A l'afició no li fa gens de gràcia

Però el doble joc d'Hezonja, especialment amb dos rivals empedreïts com són Barça i Madrid, pot acabar passant-li factura. De fet, sectors d'aficionats de tots dos equips no el veuen de bon ull. En el cas del Barça, els Dracs, un dels grups d'animació més significats del Palau Blaugrana, ja han emès el seu veredicte: no el volen veure ni en pintura. La seva posició és extrapolable a gran part de l'afició barcelonista

 

Hezonja, de 29 anys, és un dels jugadors més reputats dels que actualment juguen a Europa. Passat pel bàsquet formatiu blaugrana, l'escorta croat va provar l'aventura de l'NBA, on, en cinc temporades repartides entre Orlando Magic, New York Knicks i Portland Trail Blazers, no va aconseguir brillar al campionat nord-americà. De tornada a Europa, va jugar a l'Unics Kazan i al Panathinaikos abans de fitxar per dues temporades pel Reial Madrid, i va guanyar l'Eurolliga en la primera i va ser finalista en la segona. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut