Una foto de la parella penjada a les xarxes socials de Xargay
Una foto de la parella penjada a les xarxes socials de Xargay (IG @martaxargay)
Bàsquet

Marta Xargay i la seva dona reben amenaces de mort i insults homòfobs

La mateixa exjugadora gironina, que viu als Estats Units, va ser qui va rebre el missatge amb expressions tan greus com "Espero que algú dispari a la teva dona, desitjo que totes dues moriu"

Redacció Esport3Actualitzat

La gironina Marta Xargay i la seva dona, la jugadora nord-americana Breanna Stewart, han rebut amenaces de mort en uns correus electrònics plens de contingut homòfob.

Ho ha desvelat el New York Post. Segons la seva informació, va ser la mateixa exjugadora de l'Uni Girona i de la selecció espanyola qui va rebre l'e-mail, carregat d'odi amb expressions com "Espero que algú dispari a la teva dona, desitjo que totes dues moriu". Uns missatges que Xargay va denunciar a la policia de Nova York, al barri de Brooklyn, on viu la parella.

La investigació del New York Post també assegura que l'adreça de correu des d'on es va enviar ja havia escrit altres e-mails amb paraules d'odi, de racisme, i amb amenaces de mort i de bomba.

Es dona la circumstància que Breanna Stewart, la dona de Xargay, està jugant les finals de la WNBA, l'NBA femenina. El correu es va enviar just després que el seu equip, els Liberty, perdessin el primer partit contra les Minnesota Lynx.

Stewart (esq) en el primer partit de les finals de l'WNBA
Stewart (esq.) en el primer partit de les finals de la WNBA (Reuters)


Stewart va guanyar aquest estiu la medalla d'or als Jocs Olímpics de París amb el seu país, els Estats Units. A les seves xarxes socials van fotografiar-se tota la família al pavelló amb la medalla de campiona:
 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut