Mateu Alemany, en una imatge d'arxiu

Mateu Alemany no regalarà Memphis: "És un jugador de qualitat"

El director de futbol del Barça parla des de Riad de l'interès "colchonero" en el davanter neerlandès
Redacció Esport3 Actualitzat

Memphis té un paper residual amb Xavi, i l'interès de l'Atlètic de Madrid per incorporar-lo aquest mercat d'hivern podria ser una oportunitat d'alleugerir la pesada massa salarial blaugrana. Tot i això, el director de futbol del Barça, Mateu Alemany, ha donat a entendre que, en aquest punt de la temporada, el club anteposa les necessitats esportives:

"Veurem què passa, hem de valorar el calendari que tenim, perquè la competició és exigent. Memphis és un jugador de qualitat. A més a més, les sancions de Lewandowski i Ferran són una circumstància objectiva i la tenim en compte."

Des de Riad, on el Barça disputa la Supercopa, el mallorquí ha esbufegat recordant el frenètic mercat d'estiu que va viure, amb més de 25 operacions entre altes i baixes. Aquest gener espera viure'l amb més tranquil·litat:

"És un mercat diferent del de l'estiu, per sort. Estem molt satisfets de la plantilla que hem confeccionat, àmplia i amb diferents variants. De totes maneres, no renunciem a estar pendents del mercat."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut