Mbappé, "caçat" a Estocolm
Mbappé, "caçat" a Estocolm (Aftonbladet)
Futbol

Mbappé a Suècia: la Fiscalia confirma que investiga una "sospita de violació" i la premsa assenyala el francès

Els fets haurien tingut lloc el mateix dia que el madridista va ser vist per Estocolm. El crac es defensa assenyalant el PSG d'estar darrere de la "notícia falsa"

Redacció Esport3Actualitzat

El controvertit viatge de Kylian Mbappé a Estocolm, aprofitant que s'havia estalviat anar amb França per una suposada lesió, s'embolica. En un primer moment, l'atenció es va posar en l'experiència discotequera que el davanter del Reial Madrid hauria tingut a la capital de Suècia, però encara no se sabia que la policia havia rebut una denúncia per un cas de "violació i agressió sexual" que pot esquitxar el crac.

Aquest dimarts la Fiscalia sueca ha confirmat a través d'una nota que investiga Mbappé i el seu entorn per "sospita de violació" d'uns fets ocorreguts el 10 d'octubre en el cèntric hotel on es van allotjar. La fiscal del cas, Marina Chirakova, s'ha limitat a explicar que "l'únic que puc avançar és que s'ha denunciat un delicte".

L'hotel d'Estocolm on haurien tingut lloc els fets (EFE)

Els mitjans del país escandinau van més enllà. Aftonbladet va publicar un article en què assegura que Mbappé seria l'autor dels fets i l'Expressen va convertir el jugador del Real Madrid en objecte d'investigació per violació en condició de "sospitós raonable". El mateix mitjà ha detallat que la policia va confiscar uns pantalons, una samarreta i calçotets com a part de les seves investigacions.

La reacció de Mbappé, apuntar el PSG

El crac es defensa assenyalant el PSG d'estar darrere del que considera una "notícia falsa". Cal recordar que Mbappé i el seu anterior club tenen pendent un judici pels 55 milions d'euros que el jugador reclama en concepte de salari i primes.

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
Anar al contingut