Mbappé al City? Guardiola amb somriure sorneguer: "Té futur"
Guardiola ha parlat sobre Mbappé (Europa Press)
Futbol

Mbappé al City? Guardiola, amb somriure sorneguer: "Té futur"

Algunes informacions a Anglaterra asseguraven que l'entorn de Mbappé s'hauria reunit amb directius del City

Redacció Esport3Actualitzat

Les últimes hores a Anglaterra han corregut uns rumors que situaven l'entorn de Kylian Mbappé en una reunió amb directius del City. En la prèvia contra el Brentford, al tècnic de Santpedor se li ha preguntat per aquestes suposicions. El periodista, però, s'ha disculpat abans de fer la pregunta. Tot plegat, el dia en què diversos mitjans confirmen que el francès ja és jugador del Reial Madrid.

"Perdona per preguntar-te això, però hi ha informacions que el City Group s'ha reunit amb l'entorn de Mbappé. Què en penses de Kylian Mbappé com a jugador?

Guardiola no ha pogut evitar un somriure sorneguer. Ha aixecat les celles, i ha contestat, fins i tot, amb humor.

"Crec que és molt bo." 

Guardiola ha fet una pausa...

"Té futur", ha dit el tècnic del City

Aquest "té futur", com si d'una jove promesa es tractés, ha fet aixecar els somriures a la sala de premsa.

 

És possible el fitxatge pel City?

Un possible fitxatge de Mbappé pel Manchester City es veuria obstaculitzat per les acusacions d'irregularitats financeres que pesen sobre el club anglès.

El City va rebre 115 acusacions per part de la Premier League el febrer del 2023. Ara estan a l'espera d'una comissió independent perquè determini si són culpables o innocents i esclarir una possible sanció que podria anar des de la pèrdua de punts fins al descens de la categoria.

D'altra banda, segons el Marca, Kylian Mbappé ja és jugador del Reial Madrid. El davanter francès del PSG ja hauria signat un contracte que unirà el conjunt blanc per les pròximes cinc temporades. Marca especifica que el Reial Madrid i Mbappé tenen un acord tancat i signat des de fa dues setmanes.

Segons aquestes informacions, a partir de l'1 de juliol Mbappé es convertirà en jugador de l'equip blanc.  

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut