Mbappé deixarà el PSG a final de temporada: el Madrid, més a prop
Mbappé, adeu a París (EFE)
Futbol

Mbappé deixarà el PSG a final de temporada: el Madrid, més a prop

El jugador francès comunica a Al-Khelaïfi que no continuarà la temporada que ve i tot apunta que fitxarà pel Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Kylian Mbappé ha anunciat al PSG que no seguirà la temporada que ve. Després de mesos d'informacions i rumors sobre el seu futur, el davanter francès ha comunicat als dirigents del PSG que marxarà aquest estiu, segons ha avançat L'Équipe. El club ho ha confirmat en un comunicat enviat als mitjans.

"El club confirma que Kylian ha comunicat la seva decisió de deixar el PSG a final de la temporada 2024. Els termes de la sortida encara no s'han acordat completament", diu el club a la nota

Després de mesos d'incertesa, Kylian Mbappé ha anunciat a la directiva del PSG que ha decidit abandonar el club aquest estiu. El davanter va anunciar la seva decisió dimarts al centre d'entrenament de Poissy, detalla el diari L'Équipe. 


Mbappé havia de comunicar a Al-Khelaïfi les seves intencions abans dels vuitens de final de la Champions contra la Reial Societat. Aquest era l'acord del jugador i el president. Finalment, tot i la proposta de continuar fins al 2025, Mbappé ha escollit deixar París.

Aquest pas deixa el Reial Madrid com el principal candidat a endur-se l'estrella francesa. Serà lliure de negociar aquest estiu, i els contactes del davanter i Florentino són ben sabuts.

Segons el mateix L'Équipe, molts són els clubs que s'han interessat per ell. Però el Reial Madrid "és el gran favorit". Tot i això, el president madrileny, Florentino Pérez, té clar que no se saltarà l'escala salarial i això significa que Mbappé, al Reial Madrid, serà un més. Una realitat molt diferent de la que viu a París, on se li ha arribat a posar al nivell del director esportiu.

"Le Parisien" assegura que el Reial Madrid "l'altre club del seu cor".

Tchouameni treu les crispetes

El seu company de selecció i jugador del Reial Madrid, Aurélien Tchouaméni, ha fet un tuit just quan el PSG anunciava les intencions del francès amb dos emoticones de crispetes.

Molts han interpretat que el futbolista blanc sap la voluntat de Kylian Mbappé de vestir de blanc l'any vinent. El culebró segueix, amb crispetes millor.

Anar al contingut