Mbappé i Al-Khelaïfi en la renovació del francès amb el PSG fins al 2025 (EuropaPress)

Mbappé guanya la batalla a Al-Khelaïfi: aquests són els milions que pagarà el PSG

La LFP dona la raó a l'exjugador del París Saint-Germain, que reclamava impagaments la temporada passada
Redacció Esport3 Actualitzat

Era la nineta dels seus ulls i va lluitar tant com va poder perquè es quedés al PSG, però Nasser al-Khelaïfi no va poder convèncer Kylian Mbappé. El futbolista, que tenia contracte fins al 2025 amb el conjunt parisenc, va decidir fitxar pel Reial Madrid finalment aquesta temporada.

Va ser a París on Mbappé es va convertir en una de les estrelles del futbol mundial. Procedent del Mònaco, va arribar a la capital francesa el 2017, on ràpidament es va fer un lloc a l'onze titular de l'equip. Allà hi ha estat set anys, on ha guanyat diverses Lligues i Copes de França, però no ha pogut aixecar la desitjada Champions.

Malgrat la seva història a París, Kylian Mbappé no ha perdonat ni un euro al seu antic club. El futbolista va denunciar impagaments la temporada passada. El futbolista ha guanyat la batalla judicial, i la Lliga de Futbol Professional (LFP) de França ha ordenat que el PSG li pagui fins a 55 milions d'euros. Uns 55 milions d'euros que són en concepte de salari i primes que el PSG va deixar de pagar a Mbappé fruit d'un acord verbal que tenien les dues parts.

Tot apunta, però, que el cas anirà per llarg, ja que el portaveu del club ha confessat que no tenen la intenció de pagar aquesta quantitat econòmica al futbolista. A més, han deixat clar que arribaran fins a les instàncies laborals si fos necessari. Aquesta és la segona vegada que les instàncies esportives franceses dictaminen a favor del jugador, però el PSG té altres recursos, el primer dels quals, la Comissió Superior d'Apel·lació, que depèn de la Federació Francesa de Futbol.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut