Kylian Mbappé, esperant per treure del mig del camp després d'un gol del Barça (EFE)

Mbappé, un crac en orsai

El davanter francès iguala al clàssic el màxim nombre d'incursions en fora de joc per part d'un mateix jugador
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

L'arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid a l'estiu prometia aportar encara més un equip blanc que començava la temporada com a vigent campió de Lliga i d'Europa. Però pocs auguraven aleshores que uns mesos després l'atacant francès encara estaria buscant el seu lloc a l'atac blanc.

Mbappé suma 6 gols a la Lliga en 11 jornades, tot i que la meitat han estat de penal. No acaba d'entendre's amb els seus companys en un atac amb molts galls, on s'ha de repartir quotes de protagonisme amb Vinícius, Bellingham o Rodrygo. 

L'internacional francès, en la seva etapa com a referent del PSG havia mostrat una gran facilitat per marcar-li gols al Barça, i per això la visita dels blaugranes al Santiago Bernabéu podia servir-li per acabar d'encaixar en l'equip. I semblava que seria així, amb una rapidíssima acció culminada en gol que va ser invalidada per fora de joc quan ja l'havia celebrat com el primer gol del partit. 

I aquesta va ser la gran condemna de Mbappé: es va estavellar una vegada rere l'altra amb el sistema defensiu del Barça. Fins a vuit vegades va caure en fora de joc, en el que suposa un rècord per a un sol jugador en un sol partit. Almenys des que es compten aquestes dades. Segons informa "L'Équipe", només dos jugadors, Zlatan Ibrahimovic i Ciro Immobile van incórrer en tants fores de joc en un sol matx com aquest dissabte l'atacant madridista, que va acabar desesperat. Tant com la seva nova afició amb ell.

El Barça amplia el seu rècord

Mbappé va ser qui més va caure en la trampa del fora de joc però no va ser l'únic: el Reial Madrid va incórrer en 12 ocasions en orsai, i aquesta és la xifra més alta obtinguda pel Barça -contra l'Alabès en van ser 11-, que continua perfeccionant un sistema arriscat però que li està donant molt rèdit. El Barça és l'equip que més vegades fa caure al seu rival en fora de joc a les cinc principals lligues europees, amb molta diferència: ho ha aconseguit en 77 ocasions per 35 el Brighton, el segon equip en aquesta classificació.

El resum del Reial Madrid-Barça (0-4)

ARXIVAT A:
El Clàssic
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut