Messi, a Instagram, també fa història
La celebració de l'Argentina després d'alçar la Copa del Món (Reuters)
Mundial 2022

Messi, a Instagram, també fa història

El post d'Instagram amb què Messi ha celebrat el seu Mundial supera els 50 milions de likes en 24 hores i s'acosta a la publicació rècord del món d'aquesta xarxa social

Redacció Esport3Actualitzat

Lionel Messi ha aconseguit l'últim títol que li faltava, la Copa del Món. Messi ha fet història a Qatar i també ha fet història a les xarxes socials.

L'argentí ha publicat un post a Instagram amb una imatge aixecant l'anhelada Copa del Món, una foto que ràpidament s'ha fet viral i ha aconseguit 10 milions de "likes" en menys d'una hora. És la publicació que arriba més ràpid als 10 milions de "m'agrada" i també és la que més n'ha obtingut. Amb els 58 milions de "likes", la imatge ha superat l'anterior rècord absolut, que estava en possessió del @world_record_egg, una famosa publicació d'un ou que en té 56,1 milions.

.

Fins ara la foto amb més "likes" de l'astre argentí era la de la presentació amb el París Saint-Germain. La imatge, en concret, va obtenir 22 milions de "m'agrada".

Escenes de llit de Messi

El post més recent de Messi, però, té potencial per desbancar els anteriors. És la imatge de Messi dormint amb el trofeu de la Copa del Món. No és el primer que captura una imatge així, però el desenllaç del Mundial i la dimensió del personatge provocaran de ben segur milions d'interaccions dels usuaris d'instagram.  

 

La foto se l'ha fet a les instal·lacions de la Federació Argentina a Ezeiza, on els jugadors s'han concentrat a l'arribada al país per dormir unes hores abans de fer una rua triomfal.  

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut