Messi conquereix la Pilota d'Or per sisena vegada

El crac argentí del Barça ha complert els pronòstics que el situaven com a gran favorit i s'ha endut el premi que l'acredita com el millor futbolista del món per davant de Van Dijk i Cristiano Ronaldo
Actualitzat
TEMA:
Messi

Leo Messi ha guanyat la Pilota d'Or per sisena vegada en la gala que s'ha fet aquest dilluns al Teatre du Chatelet de París. El crac argentí del Barça ha complert els pronòstics que el situaven com a gran favorit i s'ha endut el premi que l'acredita com el millor futbolista del món. Amb aquesta victòria, Messi aconsegueix una fita històrica, ja que mai abans un jugador havia guanyat aquest guardó sis vegades, i desfà l'empat a cinc amb Cristiano Ronaldo, que en aquesta edició s'ha hagut de conformar amb la tercera posició.

Messi ha rebut el premi de mans del madridista Luka Modric, el guanyador de la passada edició, i s'ha imposat en la votació per davant del central holandès del Liverpool Virgil van Dijk, mentre que el ghanès Sadio Mané ha estat quart.

Els altres tres jugadors del Barça que estaven nominats han acabat fora dels 10 primers classificats: Frenkie de Jong, onzè; Antoine Griezmann, divuitè, i Marc-André ter Stegen, 24è.

 

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut