Messi celebra un dels tres gols que ha anotat aquesta matinada al Monumental (EFE)

Messi reclama ampliar el seu museu personal amb una exhibició extraterrestre a Bolívia

L'astre de Rosario signa un hat-trick i dues assistències a l'estadi Monumental que apropen l'albiceleste al Mundial
Redacció Esport3 Actualitzat

Per a ell no passen els anys. Amb 37 anys i mig, Leo Messi segueix enlluernant el món amb actuacions dignes d'ampliar el seu inabastable museu personal. Aquesta matinada de dimarts a dimecres, l'astre de Rosario ha signat un hat-trick i dues assistències en la victòria amb resultat de tenis contra Bolívia (6-0).

Un triomf a l'estadi Monumental, complementat per les dianes de Lautaro, Julián Álvarez i Almada, que consolida l'albiceleste al liderat del grup de la Conmebol i l'apropa al Mundial.

Ha estat una costant en la carrera de Messi que, mentre va augmentant registres, van caient els rècords. L'últim, arribar a ser el primer jugador que suma 3 hat-tricks en tota la història de les eliminatòries sud-americanes.

Raphinha manté l'alt nivell amb el Brasil: doblet de penals

El Brasil ha aprofitat l'aturada d'octubre per recuperar el to i pujar posicions al grup de classificació per al Mundial. Ja són quarts i allunyen els fantasmes d'una patida classificació. En part, gràcies al bon estat de forma del blaugrana Raphinhaque amb dos gols de penal ha posat els fonaments de la clara victòria davant del Perú. Andreas Pereira i Luiz Henrique han tancat un marcador de 4-0.

Raphinha, celebrant un dels dos gols de penal amb el Brasil (Reuters)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut