Els jugadors de l'Inter de Miami, celebrant un gol en un partit recent
Els jugadors de l'Inter de Miami, celebrant un gol en un partit recent (USA Today/Reuters)
Futbol

Leo Messi es podria retrobar amb un exentrenador del Barça a Miami

L'equip de Florida està negociant la incorporació del Tata per redreçar un inici de campionat desastrós

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi està preparant el seu desembarcament a l'Inter de Miami, on es pot trobar amb una cara coneguda. Al mateix temps que la seva pròxima estrella, l'equip de Florida està negociant la incorporació d'un nou tècnic, que no és ni més ni menys que Gerardo Tata Martino. El tècnic argentí, actualment lliure després de desvincular-se de la selecció mexicana després del Mundial, ja té experiència a l'MLS. 

Entre el 2016 i el 2018, va entrenar l'Atlanta United, i el va portar a guanyar l'MLS Cup. Martino coneix bé Messi, a qui ha entrenat tant al Barça (2013-14) com a la selecció argentina (2014-16). 

Martino és el principal candidat a ocupar el buit deixat per Phil Neville, el tècnic responsable de la mala marxa de l'equip, que va ser destituït el passat 1 de juny. L'Inter ocupa ara mateix l'última posició a la Conferència Est i és el 27è de 29 equips a la classificació general. Franquícia jove, que competeix des de fa escassament tres temporades, la passada va ser la millor: va acabar sisè a la seva conferència i es va classificar per al play-off, en què va ser eliminat en primera ronda. El seu referent en el primer trienni va ser un altre argentí, Gonzalo Higuaín, que, com a màxim golejador històric, suma 29 gols. 

Messi recull ara el testimoni mentre ja comencen a sonar els rumors que situen els seus vells amics, com Sergio Busquets, Jordi Alba o fins i tot Luis Suárez, a l'equip de Miami en un futur proper. 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut