Leo Messi celebra el Mundial de clubs amb el Barça l'any 2009 (FIFA)

Messi, nou rècord i invitació a un Mundial de clubs sense el Barça

Nit rodona per a l'Inter Miami: aixequen un nou títol, rècord de punts, hat-trick de Messi en 12 minuts i passadís cap al nou Mundial
Redacció Esport3 Actualitzat

De rècord en rècord. Leo Messi ho ha transformat tot a Miami. I aquesta nit ha estat d'aquelles per recordar. Nit pletòrica per a l'exblaugrana, que als 37 anys ha fet un hat-trick en 12 minuts per dur l'Inter Miami a una nova victòria per endur-se l'MLS Supporters Shield. Triomf i rècord de punts de la Lliga dels Estats Units.

Però a més d'aquest títol per a l'equip de Florida, el president de la FIFA, Gianni Infantino, ha arrodonit la nit a Miami.

"Gràcies a aquesta magnífica actuació aquest any, es mereixen ser i seran al Mundial de clubs 2025", ha anunciat Infantino davant l'afició de Miami.

Leo Messi, doncs, viurà de nou un Mundial de clubs, mentre allarga el seu estat de gràcia tant als Estats Units com amb la selecció argentina.

 

Aquest Mundial de clubs serà un format ampliat de la FIFA que estrenarà el 2025. I una de les places corresponia a una invitació d'un club dels Estats Units, país organitzador.

L'escollit ha estat l'Inter Miami de Messi per una temporada amb un Messi excepcional: 20 gols i 16 assistències en 19 partits. I 20 gols més del també exblaugrana Luis Suárez. Com els d'aquesta nit contra New England Revolution, hat-trick de Messi i doblet de Suárez.

 

Un Mundial sense el Barça

L'últim bitllet per al Mundial seria per al guanyador de la Copa Libertadores 2024. Una competició que es farà el juny del 2025 on no hi serà el Barça, que no va aconseguir els punts necessaris per classificar-s'hi.

D'Europa hi ha 12 representants: Chelsea, Reial Madrid, Manchester City, Bayern, PSG, Inter, Dortmund, Porto, Atlètic de Madrid, Benfica, Juve i Red Bull Salzburg.

No serà possible, doncs, un somiat duel Inter Miami-Barça al Mundial de clubs. Messi hi serà, però l'equip de la seva vida no. Però el record de l'astre argentí guanyant un Mundial de clubs vestit de blaugrana es despertarà en més d'un culer.

Messi amb el trofeu del Mundial de clubs 2009 (FIFA)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut