Iniesta i Messi celebrant un gol amb el FC Barcelona
BARÇA

Messi s'acomiada d'Iniesta amb un emotiu missatge

L'astre argentí i el de Fuentealbilla van guanyar 32 títols en els 14 anys que van coincidir al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Amb 22 temporades a l'elit, Andrés Iniesta anunciarà la seva retirada dels terrenys de joc. Leo Messi, amb qui va compartir vestuari des del 2004 fins al 2018, s'ha volgut acomiadar públicament d'un dels millors socis que ha tingut. Els dos van formar part de la millor etapa del FC Barcelona en què van guanyar 32 títols, entre els quals hi ha 4 Champions League, 3 Mundials de Clubs, 9 Lligues i 6 Copes del Rei. També van compartir podi de la Pilota d'Or l'any 2010 juntament amb Xavi, una altra de les peces clau d'aquell Barça.

 

Messi ha penjat una història a Instagram amb un missatge emotiu. L'ha acompanyat amb una fotografia on Iniesta i ell estan celebrant un gol.

"Un dels companys amb més màgia i un dels companys amb qui més he gaudit jugant junts. Andrés Iniesta, la pilota et trobarà a faltar i nosaltres també! Et desitjo el millor sempre, ets un fenomen."

Després de la seva etapa al Barça, Iniesta va canviar Europa per Àsia. Va liderar el projecte del Vissel Kobe, equip en què va estar 5 temporades i on va guanyar tres títols. La darrera temporada va jugar als Emirats Àrabs Units i aquest dimarts s'acomiada amb un acte a Barcelona.

ARXIVAT A:
MessiIniesta
Anar al contingut