Míchel: "El Barça? Tinc contracte fins al 2026, així que res"

L'entrenador del Girona descarta l'opció d'entrenar el Barça la temporada vinent i es mostra respectuós amb la decisió de Xavi de deixar el club a final de curs
Redacció Esport3 Actualitzat

La bona temporada i el bon joc del Girona de Míchel han fet que el tècnic madrileny sigui un dels diversos noms que sonen com a possible entrenador del Barça la temporada vinent. Preguntat avui sobre aquesta possibilitat, després de la victòria del Girona a Balaídos (0-1), Míchel ha tret pilotes fora i s'ha remès al seu compromís amb el club gironí:

Estic pendent del Girona. Xavi és qui millor coneix el FC Barcelona i jo tinc contracte fins al 2026, així que res. Xavi és el Barça.

L'elegant resposta de Míchel té poc a veure amb la donada dissabte per Rafa Márquez. Quan el tècnic del filial va ser preguntat per un hipotètic oferiment de la feina d'entrenador del primer equip, el mexicà no va amagar que la seva resposta seria positiva, postulant-se pel càrrec. Les paraules de Míchel s'assemblen més a les pronunciades per un altre futurible, el també exculer Thiago Motta, ara míster del Bolonya italià.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut