Alejandro Francés, en una jugada abans de la lesió
Alejandro Francés en una jugada abans de la lesió (EFE)
Girona

Míchel no guanya per disgustos: amb Francés, ja són 10 els lesionats

El defensa del Girona s'ha hagut de retirar abans del descans per problemes musculars

Redacció Esport3Actualitzat

Ase magre, ple de mosques. La llista de baixes al Girona ja era prou llarga. Se n'hi ha afegit una més, i ja són 10. Alejandro Francés s'ha hagut de retirar poc abans del descans en el partit contra el Las Palmas per uns problemes musculars. Ha notat una punxada a la cuixa esquerra quan disputava una pilota amb Moleiro i no ha pogut seguir.

Les desgràcies, diuen, mai no venen soles. I, justament, la lesió de Francés ha coincidit amb el primer gol encaixat pel Girona. De fet, Míchel no ha pogut fer el canvi a temps i el Las Palmas ha aprofitat la superioritat al camp per marcar, per mitjà d'Álex Muñoz. Ha rematat tot sol, a més, en la zona que hauria d'estar ocupant el mateix Francés. Instants més tard, sí que s'ha pogut fer la substitució i ha saltat al camp el debutant Papa Ba.

Amb la lesió de Francés, la infermeria torna a créixer. A Las Palmas, ha reaparegut Daley Blind. Però continuen fora de combat fins a nou jugadors del primer equip: Pau López, Asprilla, Bryan Gil, Solís, Portu, Tsygankov, Iván Martín, Oriol Romeu i Abel Ruiz. L'exigència del curs 24-25 està passant factura als de Míchel.

Mira el resum del Las Palmas-Girona (1-0)