Portu celebrant el seu gol davant del Celta a Balaídos (EFE)
Portu celebrant un gol en una imatge d'arxiu (EFE)
Girona

Míchel perd Portu, que passa pel quiròfan per operar-se el turmell

Portu estarà aproximadament un mes apartat dels terrenys de joc

Redacció Esport3Actualitzat

Cristian Portugués, Portu, ha estat operat d'uns problemes al turmell que arrossegava de feia setmanes i que no el deixaven entrenar ni competir amb normalitat. Segons el comunicat del Girona, Portu ha estat intervingut pel doctor Ramon Cugat.

"Cristian Portugués ha estat operat per unes molèsties que arrossegava al turmell dret. La intervenció ha anat a càrrec del doctor Ramón Cugat. La seva evolució marcarà la reincorporació del jugador als entrenaments amb l'equip"

Com és habitual, el club no ha donat detalls sobre el possible temps de baixa del futbolista. Tot i així, s'estarà com a mínim un mes sense jugar. Així doncs, es perdrà els propers compromisos de lliga davant la Reial Societat, Las Palmas, el Leganés i el Getafe, el duel de Copa del Rei contra l'Extremadura i dos partits de Champions: contra el Slovan Bratislava i el PSV.

A més de Portu, Míchel també té les baixes per lesió de Viktor Tsygankov, Oriol Romeu i Daley Blind, figures clau del quadre gironí. I caldrà veure també com ha evolucionat Bryan Gil de les molèsties que li van impedir incorporar-se a la selecció espanyola la setmana passada.

 

Anar al contingut