Miikka O'Connor: el tenis de taula de fantasia arriba a Sabadell amb el palista "youtuber"

El finlandès, especialista en cops inversemblants, fitxa pel club vallesà per reforçar l'equip de Divisió d'Honor
Enric Vilalta López Actualitzat

El Club Natació Sabadell és conegut arreu del món pels seus equips de waterpolo, o pels seus nedadors olímpics. Des d'ara, ben segur que la seva secció de tenis taula també serà molt seguida, sobretot a les xarxes. Tot gràcies a la nova incorporació del primer equip, que acaba de pujar a Divisió d'Honor. El finlandès Miikka O'Connor, de 28 anys, tres vegades campió de dobles del seu país i guanyador de diverses lligues fineses, no és tan famós per aquests títols com pels vídeos de cops espectaculars que puja al seu canal de YouTube. 

"Jugo competició,  he defensat el meu país en campionats internacionals, però cada cop dedico més temps a enregistrar trucs pel meu canal de YouTube"

Juntament amb dos companys del seu club d'origen a Hèlsinki, Miikka imagina nous cops de fantasia, cada vegada més inversemblants, i grava videos que aconsegueixen un altíssim seguiment a les xarxes. Una feina que requereix dedicació i molta paciència.

"Per gravar un video de deu minuts ens estem unes vuit hores gravant, i després potser necessitem quaranta hores més per editar les peces. Ens hi passem tot un cap de setmana."

El Miikka ve de jugar la lliga d'Alemanya, i des de fa uns mesos resideix a Catalunya. Ara, el Club Natació Sabadell l'ha contractat perquè formi part del seu equip de Divisió d'Honor. Està convençut que pot compaginar bé la competició amb la seva activitat principal, i espera fer una bona temporada per ajudar el club a pujar a la Superdivisió, la màxima categoria del tenis de taula estatal.

"A Sabadell he trobat molt bona gent i tinc moltes ganes de començar la lliga. Tenim molt bon equip i estic segur que podem lluitar per l'ascens."

La secció de tenis taula del Club Natació Sabadell té un reconegut planter de jugadors, amb una setantena de llicències. Segur que la presència de Miikka O'Connor serà un al·licient extra per als més joves, per emmirallar-se en el seu joc de fantasia, i continuar progressant en l'esport del ping-pong.  

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut