Els joves jugadors de l'Espanyol, eufòrics després de la victòria
Els joves jugadors de l'Espanyol, eufòrics després de la victòria (RCDE)
futbol formatiu

L'Espanyol guanya el miniderbi i es proclama campió de LaLiga Promises

Els blanc-i-blaus han aixecat el títol internacional per quarta vegada en la seva història

Redacció Esport3Actualitzat

La final del 26è torneig LaLiga Promises ha estat de color blanc-i-blau. L'Infantil B de l'Espanyol ha superat el Barça a la final (1-2) i s'ha proclamat campió del torneig internacional per quarta vegada a la història.

Un gol de Latif, després d'una gran jugada per la banda, i un altre de Torondel, de penal, han estat suficients per donar la victòria a l'Espanyol. De res ha servit per al Barça el gol de Rus en l'últim minut. 

El conjunt perico, que ha demostrat una gran solidesa defensiva durant tot el torneig, ha celebrat com es mereixia el triomf en la final.

Èxit del futbol català

Culers i pericos havien arribat al duel decisiu de Maspalomas després de superar en semifinals a Betis i Sevilla, respectivament. Una fita que demostra el bon estat de forma del planter català.

La final ha estat menys accidentada que l'últim miniderbi disputat en l'edició de primavera de LaLiga Promises. D'aquell xoc de seminifinals van fer-se virals dues accions d'un dels davanters blaugranes que van ser titllades d'antiesportives per aficionats blanc-i-blaus.

Anar al contingut