Collage amb els cartells dels aniversaris del Barça

Miquel Barceló, autor del cartell del 125è aniversari del FC Barcelona

El pintor presentarà l'obra durant l'emissió de "La Llotja del 125" a Barça One
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ha anunciat que Miquel Barceló serà l'encarregat del cartell del 125è aniversari del club. La presentació del cartell serà el 15 d'octubre a les 19:00 hores durant l'emissió en directe de "La Llotja del 125", el nou videopodcast de Barça One. 

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori 1899 i comptarà amb la participació del president Joan Laporta i del comissionat del 125è aniversari, David Carabén. També hi serà present Miquel Barceló, que explicarà les motivacions del cartell.

El pintor, escultor i ceramista mallorquí agafa el testimoni d'artistes com Josep Segrelles (25è aniversari), Sebastián Rey Padilla (50è aniversari), Joan Miró (75è aniversari) o Antoni Tàpies (centenari del club), creadors dels icònics cartells commemoratius dels aniversaris de l'entitat.

Durant el directe es presentaran als socis i sòcies els primers detalls de l'agenda d'actes que tindran lloc durant els propers mesos com a celebració de l'aniversari del club, començant el 29 de novembre i coincidint amb la data de celebració.

Miquel Barceló durant una entrevista amb TV3

Nascut a Felanitx (Mallorca), Barceló és un dels artistes més reconeguts a nivell internacional, i entre les seves obres figuren la capella del Santíssim de la Catedral de Mallorca, el sostre de la Sala dels Drets Humans i l'Aliança de Civilitzacions a la seu de les Nacions Unides a Ginebra o la cúpula del Mercat de les Flors de Barcelona.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut