Collage amb els cartells dels aniversaris del Barça
Barça

Miquel Barceló, autor del cartell del 125è aniversari del FC Barcelona

El pintor presentarà l'obra durant l'emissió de "La Llotja del 125" a Barça One

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat que Miquel Barceló serà l'encarregat del cartell del 125è aniversari del club. La presentació del cartell serà el 15 d'octubre a les 19:00 hores durant l'emissió en directe de "La Llotja del 125", el nou videopodcast de Barça One. 

L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori 1899 i comptarà amb la participació del president Joan Laporta i del comissionat del 125è aniversari, David Carabén. També hi serà present Miquel Barceló, que explicarà les motivacions del cartell.

El pintor, escultor i ceramista mallorquí agafa el testimoni d'artistes com Josep Segrelles (25è aniversari), Sebastián Rey Padilla (50è aniversari), Joan Miró (75è aniversari) o Antoni Tàpies (centenari del club), creadors dels icònics cartells commemoratius dels aniversaris de l'entitat.

Durant el directe es presentaran als socis i sòcies els primers detalls de l'agenda d'actes que tindran lloc durant els propers mesos com a celebració de l'aniversari del club, començant el 29 de novembre i coincidint amb la data de celebració.

Miquel Barceló durant una entrevista amb TV3

Nascut a Felanitx (Mallorca), Barceló és un dels artistes més reconeguts a nivell internacional, i entre les seves obres figuren la capella del Santíssim de la Catedral de Mallorca, el sostre de la Sala dels Drets Humans i l'Aliança de Civilitzacions a la seu de les Nacions Unides a Ginebra o la cúpula del Mercat de les Flors de Barcelona.

Anar al contingut