Ettore Messina ha hagut de demanar perdó (EFE)

Mirotic i Messina, retratats: remuntada de 30 punts a l'Eurolliga

El Zalgiris li fa un vestit a mida a l'Armani: li eixuga un desavantatge de 27 punts en menys de mig partit
Redacció Esport3 Actualitzat

"Hem de ser honestos i demanar perdó per la nostra actuació als últims 15 minuts de partit. Aquesta nit hem estat una broma. Ara hem de demanar perdó, abaixar el cap i continuar treballant", assumia Ettore Messina al final del partit del seu equip, l'Armani de Milà, contra el Zalgiris Kaunas. No n'hi havia per a menys: el conjunt llombard acabava d'encaixar una remuntada històrica: guanyava al Zalgiris de 27 punts (64-37) quan s'havien jugat 27 minuts i va acabar perdent de tres (82-85).

És la segona remuntada més gran de la història de l'Eurolliga. La primera també la va rebre un equip italià, el Montepaschi Siena, a mans de l'Asecco Prokom polonès, que va arribar a eixugar 28 punts de desavantatge la temporada 2012-2013. La diferència, però, és que el Zalgiris va culminar la seva remuntada en menys de mig partit.

El Zalgiris d'Andrea Trinchieri va reaccionar a base de triples contra un Armani que pensava que ja tenia la feina feta. Un dels destacats va ser l'exjugador del Manresa, Sylvain Francisco, que va ser nomenat MVP del partit gràcies als seus 17 punts i 6 assistències. En el bàndol perdedor, Nikola Mirotic va anotar també 17 punts i va capturar 11 rebots, però no es va saber imposar quan la pilota cremava. Un altre exblaugrana, Leandro Bolmaro, va tastar el gust amarg de la derrota malgrat els seus 12 punts.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut