Pedri amb Carvajal a la selecció espanyola (EFE)
Futbol

Missatges blaugranes a Carvajal: "Molts ànims, germà!"

Pedri i Ferran Torres dediquen publicacions afectuoses al capità blanc i company de selecció

Redacció Esport3Actualitzat

Al Barça ja saben el que és patir una lesió de llarga durada, aquesta temporada. Marc Bernal, primer, i Ter Stegen, segon, han reviscut la cara més amarga del futbol que els blaugranes ja van patir amb Gavi l'any passat.

El Madrid ho ha viscut aquest dissabte. Triple lesió molt greu de genoll de Dani Carvajal, que es pedrà tota la temporada. El Madrid perd el seu capità, que ja pensa a "tornar com una bèstia".

Diumenge, dia de reaccions. El club blanc el renova just el mateix dia en què se sap el diagnòstic. I el món del futbol se solidaritza amb el defensa espanyol. Les xarxes no perdonen i recorden perilloses entrades de Carvajal en què posava en risc la integritat dels rivals.

Enmig de l'onada de missatges, alguns de destacats com els del seu company Joselu: "Escric entre llàgrimes i amb la sensació que hauria preferit que em passés a mi. T'estimo, germà".

El mateix substantiu ha utilitzat el blaugrana Pedri. "Molta força, germà! Segur que aviat tornem a plorar junts d'alegria".

 

També ha fet una publicació un altre company de la selecció espanyola, el jugador del Barça Ferran Torres. "Estem amb tu, bèstia", diu el valencià.

 
Anar al contingut