Els usuaris es pregunten on és Mbappé a la imatge compartida pel Madrid aquest dimarts
Els usuaris es pregunten on és Mbappé a la imatge compartida pel Madrid aquest dimarts
Futbol

Misteriosa desaparició de Mbappé en una foto publicada pel Reial Madrid

Alguns usuaris es pregunten si el retoc respon a la investigació de la Fiscalia sueca al crac i al seu entorn per una violació

Redacció Esport3Actualitzat

La confirmació que la Fiscalia de Suècia investiga Kylian Mbappé i el seu entorn per una violació ocorreguda a Estocolm està rebent un tracte desigual als mitjans. Mentre els suecs assenyalen el futbolista, la premsa propera al Reial Madrid posa l'atenció en la reacció del crac. Pel que fa al club de Florentino Pérez, tot feia pensar que eludiria el tema, però la poca traça a les xarxes els pot haver jugat una mala passada.

El gal ha desaparegut misteriosament de la fotografia principal d'una campanya de l'entitat blanca i Adidas. Als usuaris els ha cridat l'atenció que entre la imatge que publica Jude Bellingham i la que ha fet servir el club als seus perfils hi ha una diferència clara: en la del futbolista anglès hi apareix Mbappé, recolzat en un sofà, però en la del Madrid ja no.

La foto compartida pel Reial Madrid
La galeria d'imatges de Jude Bellingham

Alguns usuaris ho han mirat de justificar argumentant que Mbappé és un dels cracs contractats per Nike, competència de la marca que vesteix el Madrid. Però la presència del menorquí Sergi Llull, basquetbolista de la firma d'Oregon, aigualeix la justificació.

El joc de les vuit diferències és un passatemps de tota la vida. A les xarxes n'hi ha prou amb una, per aixecar la llebre.

Anar al contingut