Barrada, el dia de la formalització del seu contracte amb el Nàstic, al costat de l'aleshores president Josep Maria Andreu
Barrada, el dia de la formalització del seu contracte amb el Nàstic, al costat de l'aleshores president Josep Maria Andreu (@barradabdel)
futbol

Mor als 35 anys l'exjugador del Nàstic Abdelaziz Barrada

L'internacional marroquí va jugar cedit al Nou Estadi de Tarragona el 2019

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol està de dol. El migcampista marroquí Abdelaziz Barrada ha mort a França als 35 anys després de patir una aturada cardíaca. Internacional en una trentena d'ocasions i olímpic a Londres 2012 amb el país nord-africà, Barrada va jugar cedit al Nàstic el 2019, si bé l'afició de l'Estat associa el seu nom al Getafe.

Format a les categories inferiors del PSG, el 2010 va arribar al Coliseum per jugar una temporada al filial i, a la següent, va pujar al primer equip, amb el qual va estar dues campanyes. Va disputar 66 partits com a jugador blau i va marcar 4 gols entre les temporades 2011-12 i 2012-13.

La seva carrera va continuar a l'Al-Jazira i l'Al Nasr dels Emirats, l'Olympique de Marsella i l'Antalyaspor turc. A Tarragona va marxar abans d'acabar la temporada per marxar a l'Al-Shahaniya qatarià. El seu darrer club, des de 2020, va ser el Lusitanos Saint-Maur francès.

Anar al contingut