L'Ironman Calella-Barcelona ha aplegat més de 3.000 participants (Ironman)

Mor una triatleta de l'Ironman Calella-Barcelona durant el tram de natació

El SEM ha intentat reanimar-la a la platja de Calella, sense èxit
Redacció Esport3 Actualitzat

Una dona de 41 anys ha mort aquest diumenge durant la prova de l'Ironman Calella-Barcelona. Segons ha confirmat el Servei d'Emergències Mèdiques, la triatleta ha estat trobada surant a l'aigua durant el tram de natació, prop de la platja de Calella.

Efectius del SEM han assistit la dona, d'origen rus, a la mateixa sorra, on han tractat de reanimar-la, sense èxit. Només n'han pogut certificar la defunció, les causes de la qual s'estan investigant.

El tram de natació a la platja de Calella (Ironman)

L'Ironman Calella-Barcelona ha tingut èxit de participació, amb més de 3.000 triatletes.


La catalana Marta Sánchez ha guanyat la prova amb molta autoritat. Ha sortit la primera de l'aigua i s'ha regulat en la bici i en la marató per acabar amb un temps de 8 hores 31 minuts i 32 segons. A més d'aconseguir la segona victòria en la distància, Sánchez ha guanyat el bitllet per viatjar a Kona (Hawaii), la meca de l'Ironman, per disputar-ne el Mundial.

En categoria masculina, triomf per al màxim favorit, Jan Strattman. L'alemany s'ha situat primer en la disciplina ciclista i ja no ha abandonat el primer lloc. El basc Mikel Ugarte, que ha anat de menys a més, ha acabat en una meritòria quarta posició.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut