Episodi viral d'Álvaro Morata, jugador del Milan (Reuters)
Futbol

Morata, enfurismat amb l'alcalde d'un poble italià on anava a viure

L'alcalde de Corbetta va revelar que el futbolista del Milan viuria a la localitat

Redacció Esport3Actualitzat

Álvaro Morata està vivint una temporada de canvis. De l'Atlètic de Madrid al Milan. Canvi de look. Nova vida professional i també personal, després de la mediàtica separació amb la model italiana Alice Campello. El jugador espanyol ha protagonitzat un episodi que s'ha fet viral amb l'alcalde del municipi de Corbetta, a prop de Milà.

Morata havia escollit aquest poble per viure-hi tranquil·lament amb els seus fills, una notícia que l'alcalde Marco Ballarini va celebrar a les xarxes socials i va aprofitar per donar la benvinguda a l'espanyol.

Un missatge que va fer enfurismar Morata. Això escrivia a les xarxes socials:

"Estimat senyor alcalde, gràcies per violar la meva privacitat. Afortunadament, no tinc cap bé de valor, l'únic tresor són els meus fills, la seguretat dels quals ha estat pertorbada. Vaig pensar que Corbetta em podia garantir certa privacitat, però em trobo havent de canviar de casa immediatament gràcies a la seva incapacitat per utilitzar les xarxes socials i protegir els seus ciutadans."

Un conflicte obert i amb missatges creuats a les xarxes, que ha acabat amb l'alcalde mostrant la seva simpatia per a l'equip rival, l'Inter de Milà

Anar al contingut