Rafa Nadal amb una imatge ja habitual: mostrant la Copa dels Mosqueters l'endemà de guanyar el torneig de Roland Garros (EFE)
Tenis

Nadal passeja la Copa dels Mosqueters i puja un lloc al rànquing de l'ATP

El tenista mallorquí, que va guanyar a Roland Garros jugant infiltrat, no repetirà sacrificis per ser a Wimbledon

Redacció Esport3Actualitzat

Rafael Nadal ha complert amb els protocols i ha fet la tradicional sessió de fotos amb la Copa dels Mosqueters al costat del riu Sena i amb la torre Eiffel de fons, l'endemà de guanyar el torneig de Roland Garros, el cim de la terra batuda, per 14a vegada. El manacorí va revelar que havia jugat tot el torneig infiltrat per culpa de les molèsties que arrossega al peu esquerre i va deixar clar que a Wimbledon no pensa jugar així.

El triomf a París, a més de reportar-li el seu 22è Grand Slam, ha permès a Nadal pujar un lloc al rànquing de l'ATP. El tenista mallorquí és ara el quart jugador mundial en una classificació que s'estreny tot i que no registra canvis pel que fa al podi: Novak Djokovic continua primer, seguit de Daniïl Medvédev i d'Alexander Zverev. El rival de Nadal a la final, Casper Ruud, puja dos llocs i se situa sisè, just al davant de Carlos Alcaraz. El català Albert Ramos, per la seva banda, baixa fins al 43è lloc.

 


 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut