Carvajal i Grealish, a la gespa del Bernabéu aquest dimarts
Carvajal i Grealish, a la gespa del Bernabéu aquest dimarts (Reuters)
lliga de campions

Neix una nova "amistat": Carvajal estampa Grealish contra una tanca de publicitat

L'àrbitre portuguès Artur Dias es mostra impotent a l'hora d'impartir justícia en una jugada que ha fet témer per la salut de l'anglès

Redacció Esport3Actualitzat

El madridista Dani Carvajal ha explorat els límits de les càrregues legals quan a les acaballes de la primera part del Madrid-City ha enviat a la seva parella de ball, Jack Grealish, contra una tanca de publicitat. Tot i semblar que la força utilitzada pel lateral podia ser excessiva, el col·legiat Artur Dias no ha apreciat res fora del reglament. Del que ha servit la jugada és per inaugurar la nova "amistat" entre el lateral i l'extrem. I més quan Carvajal ha fingit una agressió del de Birmingham quan anava a interessar-se pel seu estat.

Pep Guardiola ha aprofitat l'episodi per demanar-li al quart àrbitre que li recordés el criteri utilitzat. Salten espurnes a la banda del Bernabéu i creixen els recels dels "citizens".  

El motiu dels recels del City

I és que la designació del portuguès per dirigir l'anada de semifinals va aixecar controvèrsia a Manchester. L'afició recorda l'expulsió del català Sergio Gómez a Copenhaguen, en el partit de la fase de grups que els de Guardiola van empatar sense gols. I això va ser, en gran part, culpa de l'equip arbitral, que va invalidar un golàs de Rodri per una maniobra prèvia.

Anar al contingut