Ter Stegen i Neuer, aquest mes de juny en un entrenament d'Alemanya
Ter Stegen i Neuer, aquest mes de juny en un entrenament d'Alemanya
futbol

Neuer intenta que Ter Stegen no es desanimi

La titularitat a la porteria de la "mannschaft" segueix estant fora de debat

Redacció Esport3Actualitzat

L'Eurocopa 2024 tampoc serà la del "sorpasso" a la porteria de la selecció alemanya. En aquest torneig que va arrencar divendres a Múnic, com passa des de fa 15 anys, el titular sota els pals de la "mannschaft" és Manuel Neuer, i el blaugrana Marc André ter Stegen queda en el paper de suplent de luxe. El seleccionador Julian Nagelsmann ho va anunciar en roda de premsa abans del debut perquè no hi hagués malentesos: "Li he dit al Marc que m'alegro que continuem tenint un segon porter de talla mundial". 

En general, qui és l'inquilí de la porteria teutona segueix estant fora de debat, malgrat les lesions i la veterania --38 anys-- de Neuer. Ni la pífia que va cometre en l'últim amistós contra Grècia ha esquerdat la confiança en el capità del Bayer de Múnic. Per la seva banda, Neuer ha enviat un missatge a la seva soferta competència, amb l'objectiu que l'inconformista Ter Stegen no es desanimi:

"És important que ens mantinguem units amb Ter Stegen. Aquesta és una posició independent. Tenim una plantilla àmplia amb grans jugadors a tot arreu. Però iniciar debats a tot arreu, no ens ajuda. També cal treballar junts a la posició de porter."

Neuer, amb 120 internacionalitats a l'esquena, també ha elogiat el rol del tercer porter en la seva cadena successòria, Jan Reichert, de 22 anys. Tant al jove del Nuremberg com al culer, 10 anys més gran, els queda consolar-se amb la idea que, potser i només potser, l'Euro2024 sigui l'última gran cita de Neuer.

ARXIVAT A:
Ter StegenEurocopa 2024
Anar al contingut