Neymar en el moment de ser retirat del camp
Neymar en el moment de ser retirat del camp
Futbol

Neymar, lesionat entre llàgrimes: Halloween s'avança per al Brasil a l'Uruguai

Primer problema de genoll en la carrera del crac brasiler. Preocupació per si ha afectat els lligaments

Redacció Esport3Actualitzat

Nit de Halloween avançada per al Brasil. La pentacampiona va passar un mal tràngol a casa de l'Uruguai de Ronald Araujo (2-0). Darwin Núñez va ser un malson per a la defensa brasilera i el del Liverpool va tancar el partit amb el primer gol i l'assistència del segon, obra de Nicolás de la Cruz. No va ser la millor nit per estrenar titularitat, va pensar el gironí Yan Couto. La victòria de Montevideo, a més, significa enterrar una ratxa de 22 anys sense guanyar al Brasil.

Però la pitjor notícia per a la "canarinha" va ser presenciar una nova lesió de gravetat del líder, Neymar. El 10 va haver d'abandonar el camp en llitera quan només s'havia jugat mig partit amb un esquinç al genoll esquerre. Diniz el va canviar immediatament per Richarlison. Els metges no descarten que els lligaments puguin haver-se vist afectats en la que, encara que sembli mentida, és la primera lesió de genoll del crac en tota la seva carrera.  

Per si fos poc, el davanter de l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita ha vist com la mateixa nit Leo Messi l'ha superat en un altre rànquing, el del jugador que ha marcat en més estadis diferents en unes eliminatòries sud-americanes.

Cap de les dues hauria de patir

Cap dels dos equips hauria de patir per ser al proper Mundial que organitzaran conjuntament el Canadà, els Estats Units i Mèxic. Per farcir la primera edició mundialista amb 48 seleccions, sis dels deu països que integren la Conmebol es classifiquen directament i el setè va a la repesca. De moment, quan s'han disputat quatre jornades, els celestes són segons i els carioques, tercers, ambdós amb 7 punts i a 5 de la imparable Argentina.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut