El trident Messi, Neymar, Mbappé podria passar a la història aviat (Reuters)
FUTBOL INTERNACIONAL

Neymar podria tenir els dies comptats al PSG

La premsa francesa apunta que el club no compta amb el jugador brasiler i podria buscar-li una sortida a finals de temporada

Redacció Esport3Actualitzat

La relació entre Neymar i el PSG podria estar arribant a la seva fi. Així ho asseguren diversos periodistes i mitjans, que apunten que el jugador brasiler no és una prioritat per al club francès, i que podria sortir a finals d'aquesta temporada. De fet, aquest divendres a la nit, el periodista francès Olivier Goldstein en parlava a l'"Onze" d'Esport3.

Una ferida que podria haver-se acabat d'obrir, després de la derrota de dimecres al Santiago Bernabéu, que ha revolucionat el PSG i el seu entorn més proper. De fet, el periodista francès Romain Molina parla d'una reunió entre Al Khelaïfi i l'emir de Qatar posterior a l'eliminació, on s'hauria sentenciat Neymar. Goldstein també en parlava a l'"Onze".

L'única cosa que està clara avui dia al projecte del PSG és que volen que Mbappé renovi, sigui com sigui.

Al marge del rendiment del jugador brasiler, la mala relació entre el pare de Neymar i l'emir de Qatar tampoc hi hauria ajudat.

El PSG farà el possible per retenir Mbappé

Una altra de les raons que allunyarien Neymar del PSG és la voluntat del club parisenc de retenir Mbappé. Olivier Goldstein apuntava a l'"Onze" que els dies del trident Messi, Neymar, Mbappé s'haurien exhaurit.

El PSG està disposat a posar Mbappé al centre del seu projecte i s'intueix que, perquè això passi, no pot repetir el trident d'enguany amb Messi i Neymar, perquè no dona els seus fruits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut