Carlo Ancelotti durant la roda de premsa (Reuters)

Ni el Barça de Flick li fa perdre el son a Carlo Ancelotti

Hores abans del primer clàssic de la temporada, l'entrenador del Reial Madrid ha lloat la valentia del plantejament tàctic que ha introduït Flick al Barça i ha destacat tant el rendiment com l'actitud de Lamine Yamal
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

Tranquil com sempre, Carlo Ancelotti no perd el son ni abans del primer clàssic en què trobarà Flick a la banqueta visitant:

"La veritat és que ho està fent molt bé. En un partit com un clàssic o un derbi és molt difícil dir un favorit. Tot i això, afortunadament ningú em fa perdre el son."

L'entrenador del Reial Madrid ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit per lloar l'aposta futbolística de qui seurà a la banqueta visitant del Santiago Bernabéu, Hansi Flick.

"El Barça té una idea molt clara de joc, molt més directa que amb Xavi, i estan jugant molt bé, és un equip molt valent, ens toca preparar bé el partit per intentar afrontar-lo de la millor manera."

El tècnic blanc també ha tirat floretes a Lamine Yamal, destacant la joventut, el rendiment i la manera de viure la professió del jove futbolista blaugrana.

"Ha començat la seva carrera futbolística d'una manera espectacular, m'agrada molt la seva manera de jugar, la seva actitud al camp, és un jugador molt perillós però no ens hem de focalitzar en un únic jugador sinó en el Barça com a equip."

Per superar la defensa avançada del Barça, Ancelotti confia en la velocitat de Vinícius, a qui veu Pilota d'Or i de Mbappé, de qui destaca que és un jugador amb experiència a qui no cal donar gaires consells abans del seu primer clàssic vestit de blanc.

El tècnic italià ha marcat la segona part contra el Dortmund, en què van marcar 5 gols en 33 minuts, com a exemple a seguir per la seva plantilla. 
 

ARXIVAT A:
El Clàssic
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut